VV Renátó 14 különböző módon alázza VV Moh-t 5 perc alatt. A cselédezés kimaradt!

Amilyen romantikus hangot ütött meg VV Renátó a múltkor VV Fruval, olyan dühös lett most VV Mohra, azért, mert VV Ginával a háta mögött beszéltek róla, miután VV Amanda kiesett a játékból a legutóbbi kiszavazáskor. Az alábbi öt perces videóban 14 különböző alázó beszólást vág Renátó Moh fejéhez, némelyiket többször is. A szitkok között szerepel az utóbbi időben igen népszerű

te veréb!

beszólás (Dér Heni is használja egyik számában), de a hasonlóan trendi cselédezést VV Renátó nagy felindultságában valahogy kifelejtette. Figyelem, alább a veréb szónál trágárabb kifejezések is elhangzanak, ha nem szeretne ilyeneket hallani-olvasni, ne görgessen tovább!

Íme a lista, hogy mi mindennek mondja el Renátó játékostársát, aki úgy véli, ha valaki ilyeneket kiabál, azzal csak önmagát minősíti:

 1. tökös csávó;
 2. te faszkalap (kétszer);
 3. te kurva (kétszer);
 4. te kis kurva (kétszer);
 5. te csöves kutya (kétszer);
 6. buzi fals(?) csávó;
 7. csicskagyász;
 8. nincsen vér a faszodban?;
 9. hülyegyerek (kétszer);
 10. szarrágó (kétszer);
 11. veréb;
 12. geci;
 13. becsicskítottál;
 14. inkább húzzál bőrt a fogadra!

És hogy valami értelme is legyen, hogy ezt az egészet végigszenvedtük, hadd hívjam fel a figyelmet a Való Villában a konyha falát díszítő fekete-fehér, emberfigurás mintára, ami a fenti videóban rengetegszer látható VV Renátó mögött. Nos, a rajz Kieth Haring stílusában készült (vagy esetleg egy eredetinek a kópiája). A ’80-as és korai ’90-es évek elismert, elképesztően befolyásos és tragikus sorsú művészének életével sokkal inkább érdemes megismerkedni, mint VV Renátó szókincsével, szóval ha ön még nem tud mindent Keith Haringről, kattintson ide!

Forrás: Velvet