Gáspár Zsolti féldisznóval a vállán érkezett meg Hajdúhoz, és valami drámai történt

Várhatóan az egyik legnézettebb adása lesz a következő az „Összezárva Hajdú Péterrel” című műsorban, amiben ezúttal Gáspár Zsolti lesz a vendég.

Folytatódik a második évad, és Hajdú Péter korábban már célzott rá, hogy erős adások várhatóak. Ambrus Attilával nyitották a szezont, aki olyan dolgokat is elárult a bankrablós időszakáról, amikről eddig csak kevesen tudhattak.

Gáspár Zsolti lesz a következő vendég ezen a héten pénteken 22 órától a LifeTV-n. Köztudott, hogy Zsolti és testvére, Gáspár Győző egyáltalán nem ápolnak jó viszonyt egymással, így érdekes lesz meghallgatni a fiatalabb testvért is.

Győző már volt vendége Hajdúnak, és nem egy meghökkentő dologról rántotta le a leplet. Lehetséges, hogy Zsolti is valami hasonlóra készül, aki egy féldisznóval a vállán érkezett meg a stúdióba.

Érdemes megnézni Hajdú reakcióját, de ez még mind semmi. Az előzetesből az is kiderül, hogy egy olyan témát is érintenek, amiről eddig nem tudhattunk. „Mi volt az életedben eddig a legnagyobb dráma?” – tette fel a kérdést az esti órákban Péter Zsoltinak.

„Erről nem nagyon beszéltem…” – válaszolt Zsolti, majd egy vágás után Péter feltett egy újabb kérdést a témával kapcsolatban. „És elítéltek?” A következő képsor már az volt, amikor Zsolti igennel felelt.

Péter és Zsolti arca sokat elárul arról a helyzetről, de egyelőre nem tudjuk, hogy pontosan miről lehetett szó, valószínűleg egy igen komoly témát érintettek.

Forrás: Liner