3,4 milliárd forintért hirdetik, hogy Magyarország családbarát

A rendezvények és a kampány naponta átlagosan közel 10 millió forintba kerül.

A plakátkampányok lebonyolításáról ismertté vált Balásy Gyula cégei 3,4 milliárd forintos (2,7 milliárd forint + áfa) keretszerződést kaptak a Rogán Antal tárcája alá tartozó Nemzeti Kommunikációs Hivataltól – írja a 24.hu.

Az április elején aláírt szerződés szerint a New Land Media Kft. és a Lounge Design Kft. a „Családbarát Magyarország országos programsorozat és kommunikációs kampány 2021” komplex kommunikációs és rendezvényszervezési feladatait látja el „a Miniszterelnökség Családokért Felelős Tárca Nélküli Miniszter”, azaz Novák Katalin részére.


Ha tetszenek híreink kövess minket:
Ellenőrzött hírek a forrás megjelölésével

A portál azt írja, hogy a Miniszterelnökség vállalása szerint a keretösszeg 70 százalékát (1,92 milliárd forint + áfa) mindenképpen elköltik Balásynál, de ez 30 százalékkal (826,7 millió forint + áfa) bővíthető. A szerződés április 12-én vált hatályossá, a keretösszeg kimerüléséig, de legfeljebb 2021 december 31-ig, tehát maximum 253 napra jött létre.

Ha tehát Novákék egy forintot sem vesznek igénybe az opciós keretből, a rendezvénysorozat és kommunikációs kampány naponta átlagosan 9,6 millió forintba kerül.

(Ez is érdekelhet ➡️ fusd át a címlapot)

Forrás: HVG